Lectra

Concurs Inspired News

 • Invitatie la expozitia lui Claudiu Berechet - 2 Iunie

  Propunerea lui Claudiu este de a creea vizual, o legatura intre portret si concept:

  "Cand am descoperit pasiunea pentru fotografia pe film, surprindeam oameni.Incercam sa ii captez asa cum sunt ei.Cu timpul a aparut dorinta de alterare a realitatii indreptandu-mi atentia catre manipulari foto. Din acest mix s-a nascut ideea de Conceptual Portraiture." ne marturiseste Claudiu.

  Citeste mai departe
 • Expozitie Inspired 9 in 1 @ICR

  Inspired  si ICR te invita la vernisaj: Miercuri, 18 Aprilie, la ora 18.00, la sediul Institutului Cultural Roman din Aleea Alexandru 38, Bucuresti. Vino sa cunosti castigatorii Inspired, din sectiunile "Graphic design", "Photography" si "Illustration". Au pregatit pentru tine, noua expozitii atat din portofoliile proprii cat si din mapele castigatoare. 

  Citeste mai departe
 • VERNISAJ RADU CARNARU, Locul II Inspired - Photography 2011

  “RETROSPECTIV” este primul vernisaj personal al lui Radu in Bucuresti si cuprinde o serie de portrete feminine realizate pe parcursul anilor, din momentul in care a descoperit pasiunea pentru fotografie. Perioada acestui eveniment a fost special aleasa in luna martie, fotografiile expuse celebrand idealul frumusetii feminine. Dintre lucrarile incluse se numara si cele care au alcatuit mapa castigatoare la Inspired – Photography 2011.

  Citeste mai departe

Parteneri media inspired 2011